The British Polio Fellowship, Hertfordshire

  • Office design & fitout
  • 5,000 - 10,000 sq ft
  • Association/Charity

A bright space for a caring charity

The brief

The British Polio Fellowship has been helping people affected by polio since 1939. They called on us to design and build their new Central Office in Watford. The new office needed to cater for the needs of members, visitors seeking advice and staff.

Our solution

We designed an office that puts users first and supports the needs of a diverse range of user groups. So while employees can easily manage their workload and complete tasks, the space is also warm and welcoming to people in need.

The project included:

  • Staircase
  • Mechanical & electrical
  • Carpet and vinyl flooring
  • Glass and solid partitioning
  • Ceilings
  • WCs
  • Teapoints
  • Furniture

Client feedback

Woodhouse were chosen by The British Polio Fellowship for their reputation for producing practical workspaces designed with the needs of the client in mind.
Ted Hill
CEO, The British Polio Fellowship