GroupNexus, London

  • Office design & fitout
  • >5,000 sq ft
  • Professional Services

Jack Straw’s Castle transforms into modern workspace for GroupNexus

With plans to merge two locations and relocate to the iconic Jack Straw’s Castle in Hampstead Heath, Group Nexus was introduced to Woodhouse with one goal in mind – to refurbish the Grade II listed building into an agile space that supports flexible working, collaboration and cohesion.

Woodhouse took the challenge on board and prepared designs that featured an industrial style throughout. The team created spacious working and collaboration zones in windowless areas with the introduction of a light well and Grade II features incorporated as part of the new design. The 5,000 sq ft space also welcomed two tea points, glass booths and meeting pods, a new galvanised staircase, and a breakout area. With tiered seating introduced in the basement, the staff now have a space to recharge and socialise.

GroupNexus now has an inviting space to not only host prospects and clients but one which supports future ways of working and creates a sense of togetherness.