Frank Taylor & Associates, Hertfordshire

  • Office design & fitout
  • 2,000 sq ft
  • Archive

Office refurbishment boosts staff productivity

The Brief

Frank Taylor & Associates decided to refurbish their existing office space in and Woodhouse was thrilled to work alongside the dental practice consultants to create a space that their staff would be proud of.

The Solution

The Woodhouse team worked closely with the directors at Frank Taylor & Associates to redesign and deliver a refurbished space that revitalised the entire office. A redesign of the reception area has allowed for an additional communal area to be created where staff can have lunch and take breaks away from their desks. The upper floor accommodates the same number of desks as previously however due to a review of the layout the floor now feels much bigger and also allows for a private meeting area. Decorated with hanging vegetation and modern lighting, the upper floor has transformed into a smarter workspace whereby the directors have also noticed an increase in staff productivity. The team at Frank Taylor & Associates now have a workspace they are proud to bring clients back to and staff who are proud of their working environment.

We used Woodhouse to provide a full refurbishment of our office and it was a great choice. The guys were excellent from the original brief & design stage to the handover. Nothing was too much trouble & we genuinely believed they felt part of our team. They were great to deal with from start to finish and I'd highly recommend them.
Andy Acton & Chris Strevens
Directors